Holistisch netwerkcentrum

voor persoonlijke ontwikkeling

Over Hoff van Asa

Wij bieden als holistisch netwerkcentrum ruimte aan professionals die mensen met hun eigen specifieke kwaliteiten helpen bij hun persoonlijke - of spirituele ontwikkeling en verdieping. Dit kan door een praktijkruimte te huren voor 1 op 1 coaching of groepen. Maar ook onze schitterende rustgevende buitenruimte is zeer geschikt voor workshops, vrouwencirkels, retraites, intieme tuinconcerten, minifestivals en meer! Een impressie van de activiteiten bij Hoff van Asa vindt je hier. Wij laten ons graag verrassen door wat jij wilt bijdragen!


Wat is een holistisch netwerkcentrum?

Voor ons betekent dit een plek voor verbinding, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Er is de afgelopen jaren een enormeย ย vraag naar verschillende vormen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het aanbod hierin wordt ook steeds groter.

๐—œ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ง๐—ต๐—ถ๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ heeft op haar pad van zelfontwikkeling zoveel mooie mogelijkheden mogen ervaren, dat de wens is ontstaan om deze te gaan verbinden. Of het nu gaat om praktische workshops, coaching, retraites, informatie of bijeenkomsten m.b.t. Human Design of een verbindingsochtend als bijvoorbeeld een vrouwencirkel, alles is mogelijk. Wij willen mensen een uitgebreide keuze aan activiteiten aanbieden.

๐—›๐—ผ๐—ณ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐˜€๐—ฎ is schitterend gelegen op een rustgevende plek. Middenin de natuur kunnen professionals vanuit hun eigen kracht, expertise en wijsheid anderen helpen.
Alleen of in samenwerking met collega's. Voor 1 op 1 sessies of een groep sessie.
Bij ons zijn er diverse mogelijkheden, zowel binnen als buiten.
๐—›๐—ผ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต, omdat bij gezondheid, helen en persoonlijke ontwikkeling het hoofd en hart samen gaan. Body & mind in balans brengen om het beste uit jezelf te halen en de wereld het mooiste van jezelf kunt geven. Er is geen "one size fits all", daarom is het juist een persoonlijk pad en zijn er soms meerdere specialisaties nodig die leiden naar verandering!

๐—ก๐—ฒ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ, omdat wij er in geloven dat we elkaar kunnen versterken en mensen aan elkaar kunnen doorverwijzen als we ons vanuit openheid, authenticiteit, overvloed en gelijkwaardigheid met elkaar kunnen verbinden.
๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป, om mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken op de best mogelijke manier kunnen begeleiden. Dus "open minded" kijken naar deย ย mensen in jouw praktijk; is deze persoon (nog steeds) bij mij op de juiste plek, of loopt het vast en kan ik hem of haar beter doorverwijzen naar een collega.

Hoff van Asa staat los van persoonlijke overtuigingen, er is plaats voor iedereen! Onze verbindende factor is dat er vrijheid en respect is voor ieders perspectief.
Ben jij een professional en op zoek naar verbinding, samenwerking, intervisie en een plek om jouw expertise te kunnen aanbieden?
Neem dan gerust eens contact met ons op!

"Be your own kind of beautiful"


Wie is Thirza?

Thirza Oosterhoff is de initiatiefnemer achter Hoff van Asa. Na enkele intense jaren van grote persoonlijke transformatie kwam het verlangen naar een Holistisch Netwerk en zo werd Hoff van Asa geboren. Inmiddels honderden boeken, tientallen trainingen, opleidingen en workshops verder werd het grote plaatje duidelijk. In alle hypnose, adem, schreeuw en coaching sessies werden de boodschappen helderder. Verbinding, authenticiteit, vrijheid, liefde en groei.ย 

Een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn. Eerlijkheid staat voorop. Ieder individu in zijn kracht en samen sterk. Achter ieder persoon zit een pure ziel. Wanneer die puurheid en liefde bij elkaar gezien wordt kan er werkelijke verbinding ontstaan.


  • SAMEN STERKย 
  • SAMEN DOENย 
  • SAMEN GROEIENย 
  • SAMEN ZIJNย 
  • SAMEN LEVENย 

ย 

De naam is ontstaan vanuit een natuurlijk proces. Asa kwam als naam al meerder malen op het pad van Thirza. Onderzoek naar de betekenis hiervan leverde "Genezer" op, maar bleek ook de naam van een mooie blauwe vlinder te zijn. En laat nu net de vlinder met zo'n grote regelmaat in het leven van Thirza voorbij te komen, dat zij er een als tatoeage op haar lichaam heeft laten zetten! Soms komen de dingen zo mooi samen, dat het geen toeval is. De vlinder staat voor transformatie, de blauwe vlinder voor genezen en de perfecte plek daarvoor was al beschikbaar! Zoals gezegd heeft Thirza vanuit haar hart een samenleving voor ogen met vrijheid en verbinding, openheid, liefde en groei, dat voelt als een hof van eden. De naam Hoff van Asa is uit deze mooie overeenkomsten geboren.


TEAM

Thirza wordt ondersteunt door behulpzame en ervaren medewerkers, die jouw ook graag van dienst zijn.

Map
Info
Instagram