Holistisch netwerkcentrum

voor persoonlijke ontwikkeling

Agenda


Breathwork Online sessie

Datum:04-02-2024

๐Ÿ’™ Yvonne reisde naar Bali voor haar somatic breathwork opleiding. Het is een reis naar heling, groei en transformatie waarbij je lichaam het werk doet. Het is effectieve methode bij onverwerkte emoties en trauma die onbewust zijn opgeslagen in je lijf.
๐ŸŒ€ depressie & angsten
๐ŸŒ€ verdriet & verlies
๐ŸŒ€ lage energie
๐ŸŒ€ hoge stress
๐ŸŒ€ slaapproblemen
๐ŸŒ€ chronische pijn

๐Ÿ’™ Yvonne werkt vanuit haar hart en in diepe verdieping. Door bewust en verbonden te ademen verandert de staat van ons lichaam. Yvonne zet haar jarenlange kennis en kunde zoals NLP, hypnose, systemisch, lichaam- en energiewerk in tijdens de ademreis. Ze kan magisch invoelen op haar klanten en weet precies die snaar te raken die op dat moment goed is.

๐Ÿ’™ Haar klanten ervaren gigantische releases waar de rust op het gezicht is af te lezen na de sessies. Ze krijgen prachtige inzichten en ervaren het als een bijzonder krachtige ervaring.

Boek nu een online sessie ๐ŸŽง
Tot maart 2024 is Yvonne haar kennis en ervaring aan het uitbreiden op Bali bij @breath.masters รฉn organiseert ze een internationaal retreat op Sri Lanka ๐Ÿ๏ธ

Bij interesse mail naar yvonwierenga@gmail.comTerug naar overzicht๐Ÿฆ‹Hoff van Asa wil binnenkort een netwerkbijeenkomst plannen voor holistische gezondheidsprofessionals uit de alternatieve geneeskunde. Wil je daar graag bij zijn? Meld je dan vast aan via ons contactformulier!

๐Ÿฆ‹En lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens een filmavond? Voor de eerste filmavond heeft Hoff van Asa een bijzondere film uitgezocht, namelijk "Wish", een film met een onderliggende boodschap. Daar willen we graag eens met een groepje mensen naar kijken en over napraten. De datum wordt binnenkort gepland. Houd onze socials in de gaten, om het niet te missen!Map
Info
Instagram