Holistisch netwerkcentrum

voor persoonlijke ontwikkeling

Agenda


Vision Board 2024

Datum:20-01-2024

💙 2024 een nieuw jaar vol plannen en dromen. Deze geef je krachtig weer in je eigen vision board, waarmee je de kans vergroot dat ze werkelijkheid worden. Alles wat je aandacht geeft groeit.

🦋 Het idee achter een vision board?
Alles wat je aandacht geeft, groeit. In één oogopslag zie al je wensen, dromen en verlangens, wat je onderbewustzijn stimuleert. Het helpt je vooruit te kijken, te hopen en te dúrven dromen. Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat visualiseren helpt om te dromen waar te maken.

🦋 De kracht van visualiseren is sterk en werkt zo: elke dag zie je, bewust of onbewust, voor je wat je wil bereiken. Langzaamaan gaat je brein geloven dat wat je wenst, er eigenlijk al is, want je ziet het telkens letterlijk voor je. Je dromen lijken dan al werkelijkheid, waardoor ze ineens mogelijk lijken.

🦋 Doe je mee ?
Zaterdag avond 20 januari van 20.00 tot 22.00 uur.
Samen dromen tijdens een korte meditatie.
Samen dromen uitknippen.
Samen dromen opplakken.
Samen dromen visualiseren.
Samen dromen tot werkelijkheid brengen.

Tag hieronder jouw vriend, vriendin of familielid.
Geef je op via ons contactformulier

Locatie: Allardsoog, Bakkeveen/Zevenhuizen.
Kosten: € 20,- per persoon incl drankjes + lekkers.Terug naar overzicht🦋Hoff van Asa wil binnenkort een netwerkbijeenkomst plannen voor holistische gezondheidsprofessionals uit de alternatieve geneeskunde. Wil je daar graag bij zijn? Meld je dan vast aan via ons contactformulier!

🦋En lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens een filmavond? Voor de eerste filmavond heeft Hoff van Asa een bijzondere film uitgezocht, namelijk "Wish", een film met een onderliggende boodschap. Daar willen we graag eens met een groepje mensen naar kijken en over napraten. De datum wordt binnenkort gepland. Houd onze socials in de gaten, om het niet te missen!Map
Info
Instagram