Holistisch netwerkcentrum

voor persoonlijke ontwikkeling

Agenda


Ur-Academie - Mysterieschool

Datum:18-01-2024

De Ur-Academie is de Mysterieschool opgericht door Monique Timmers in 2012. In kleine groepen wordt de kennis over de mysteriën van de kosmos, astronomische geneeskunde, wetenschap, alchemie en diepgaande spirituele ontwikkeling doorgegeven. Volledige terugkeer naar hartbewustzijn, eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

💫 Bij de Mysterieschool ligt de focus op jouw spirituele groeiproces. De informatie en kennis die in de Mysterieschool besproken wordt én de inwijdingen die je krijgt, laten je een grote sprong maken in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het is belangrijke informatie in deze tijd hier op aarde. Je kan nu een intense verdieping aangaan met de Leringen van Levend Licht, waardoor je je gaat herinneren wie je werkelijk bent.

Kosten per graad
Graad 1 € 450,- *
Graad 2 € 300,- *
Graad 3 € 300,- *
Graad 4 € 400,- * te voldoen aan Monique Timmers
Graad 5 € 200,- * te voldoen aan Monique Timmers
Graad 5 € 300,- *
* alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Betaling kan voldaan worden per maand, graad of in één volledige betaling (met korting). Contant is mogelijk.

• Wil jij je herinneren wie je werkelijk bent?
• Wil jij je bekwamen in nieuwe helingstechnieken?
• Wil jij leren werken met de universele, kosmische energieën?
• Wil jij jezelf vrij maken en uitzuiveren om verder te reizen in bewustzijn?

Nieuwe groepjes starten eind Januari 2024:
—> donderdag 18/1
—> vrijdag 19/1
—> zaterdag 20/1

Spreekt dit je aan dan ben je van harte welkom 💫
Bij interesse kun je mailen naar; judith@debewustebouwvrouw.comTerug naar overzicht🦋Hoff van Asa wil binnenkort een netwerkbijeenkomst plannen voor holistische gezondheidsprofessionals uit de alternatieve geneeskunde. Wil je daar graag bij zijn? Meld je dan vast aan via ons contactformulier!

🦋En lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens een filmavond? Voor de eerste filmavond heeft Hoff van Asa een bijzondere film uitgezocht, namelijk "Wish", een film met een onderliggende boodschap. Daar willen we graag eens met een groepje mensen naar kijken en over napraten. De datum wordt binnenkort gepland. Houd onze socials in de gaten, om het niet te missen!Map
Info
Instagram