Holistisch netwerkcentrum

voor persoonlijke ontwikkeling

Agenda


Zweethut ceremonie

Datum:03-02-2024
10:00

3 februari gaan we met maximaal 8 personen de winterse zweethut in.
Rondom het midden van de winter. Een herinnering dat de winter naar het einde loopt en dat de lente dichterbij komt.
Deze ceremonie gaat over reinigen ( fysiek en mentaal ), dankbaarheid, contact maken met jouw binnenwereld, wensen, zaadjes planten en alles in verbinding brengen.
De zweethut van Mooi gevoel werkt uitsluitend met kleine groepen zodat we iedereen de ruimte kunnen geven om echt in contact te gaan met zijn/haar binnenwereld.
De hut is geschikt voor ervaren en onervaren zweethut-gangers, want elke zweethut is de eerste keer, omdat geen enkele ceremonie hetzelfde is.
Wanneer : zaterdag 3 febr
Waar : Allardsoog/Bakkeveen
Kosten : €90

Meer informatie over onze zweethut kun je lezen op;
https://www.mooigevoel.nl/aanbod/zweethut
Wees welkom mooi mensTerug naar overzicht🦋Hoff van Asa wil binnenkort een netwerkbijeenkomst plannen voor holistische gezondheidsprofessionals uit de alternatieve geneeskunde. Wil je daar graag bij zijn? Meld je dan vast aan via ons contactformulier!

🦋En lijkt het je leuk om aanwezig te zijn tijdens een filmavond? Voor de eerste filmavond heeft Hoff van Asa een bijzondere film uitgezocht, namelijk "Wish", een film met een onderliggende boodschap. Daar willen we graag eens met een groepje mensen naar kijken en over napraten. De datum wordt binnenkort gepland. Houd onze socials in de gaten, om het niet te missen!Map
Info
Instagram